Gavekort til A320, B737-800, Boeing 737 XJ eller ATR simulator (kun efter forespørgsel)

Få luft under vingerne, mens du stadig bevarer jordforbindelsen med en flyvelektion hos Center Air Pilot Academy. Flysimulatoren bruges dagligt til træning af professionelle piloter.

XJ Sim

Har du altid haft en lille drøm om at blive pilot, eller vil du bare gerne prøve det for en enkelt dag? Nu har du muligheden for at få udlevet drømmen med en unik flyvelektion i en B737-800 simulator.

Simulatorene bliver til daglig brugt til at træne professionelle piloter, men med dette tilbud kan du selv prøve, hvordan det føles at sidde bag roret i cockpittet.

En helt særlig oplevelse

Med flyvelektionen får du en unik chance for at opleve, hvordan en kommerciel pilot faktisk bliver uddannet. Inden du skal prøve kræfter med en af skolens simulatorer (med en af CAPAs dygtige flyveinstruktører ved din side), får du den briefing, der hører med til lektionen. Briefingen indeholder emner som bl.a. aerodynamik, airlaw, instrumentlære, meteorologi og navigation.

Ved briefingen får du desuden mulighed for at få svar på dine spørgsmål generelt, men også mulighed for at høre om, hvordan du selv kan blive pilotaspirant.

Lektionsdage:

Vi kan tilbyde tider i simulatoren alle ugens syv dage. Lektionen varer i alt 1 time. Flyvetiden i simulatoren er 20 minutter, og det vil være muligt for en tilskuer at overvære/deltage i prøvelektionen.

XJ - Throttel

 

Pris kr. 1.600,-

 

For andre oplevelser i simulatorene: www.funflight.dk