Flysimulator B737-800, Boeing 737 XJ, A320 og ATR

CAPA råder pt. over 4 FNPTII rigtig gode og meget virklighedstro simulatorer, bl.a. en B737 og en A320 simulator. Derudover er der flere mindre simulatorer til rådighed for vores elever til fri afbenyttelse. Det bringer os helt i front hvad angår den nyeste teknologi inden for Multi Crew Træning.

Vores XJ-simulator er konvertibel mellem en B737-800, som er et af luftfartens mest anvendte flytyper, samt en ATR. A320 simulatoren er netop godkendt af myndighederne, og fik i godkendelsen ros for at være noget af det bedste de havde fløjet! I løbet af et par måneder står den nye B737 simulator med kabine klar.

Simulatorene opfylder et ønske fra luftfartsindustrien om at kunne give piloterne en mere indgående træning i Multi Crew Co-operation, samtidig med at dette bliver mere SOP og Typerating relateret målrettet til pilotjobbet på et moderne trafikfly.

Udover professionel pilottræning, bliver simulatorene i øvrigt benyttet af mange danske og udenlandske luftfartsselskaber til optagelsesprøver af nye piloter.

CAPA råder derudover også over en Seneca og en Diamond simulator med opgraderet visuelt program, som både kan bruges som singel pilot IFR trainer og til MCC.

Som noget nyt vil det fremover også være muligt at benytte simulatorene for sjovt, enten privat eller som virksomhed. Læs mere herom på Funflight.dk

Fordelen ved at benytte disse højtteknologiske simulatorer er, at vi både kan optimere træningen markant, men at og vi i højere grad kan forberede vores piloter på hvordan de efterfølgende vil blive trænet og testet ude i luftfartsselskaberne.