Vejen til job i Jet Time kunne være..

CAPA har mange elever og instruktører der arbejder for Jet Time, som er et dansk selskab der flyver mange forskellige operationer i både indland og udland. Det er også på CAPA, at JT afvikler de fleste optagelsesprøver til selskabet, i vores B 737 XJ simulator.

Martin Brygmann Koefoed (BRY) - ATR 72  

Jeg blev færdiguddannet på CAPA efter 1 år og 10 måneder, og havde haft en rigtigt god tid på skolen, hvor jeg udover at være elev også var instruktør på skolens  B 737 XJ simulator og tutor for de nye elever, hvilket gav mig et godt stærkt netværk til ikke kun mit eget hold, men også til de andre hold. Det netværk blev yderlige styrket af at jeg boede på skoens kollegium.

Jeg arbejder i dag i Jet Time med CPH base som passer mig perfekt i forhold til mit privatliv. Det har været et forløb jeg bestemt kan anbefale andre

Jesper Koefoed - far til BRY

Efter min søn havde fundet ud af, at han ville være trafikflyver, og efter at have undersøgt de forskellige skoler, der tilbyder uddannelsen, valgte vi CAPA, hvilket bestemt ikke er fortrudt.

Gode samtaler med Anna om finansiering, flytning til Roskilde, hverdagen på uddannelsen, fremtid m.v., betød, at han i august 2013 flyttede ind på Cloud Base-kollegiet og startede på uddannelsen. Han var lykkelig og spændt på, hvad de næste par år ville bringe.
Ultimo juni 2015 var MCC bestået, og det blev tid til at skrive CV og sende ansøgninger, som dog ikke resulterede i noget job. Vi valgte derfor i september 2015 en ATR 42/72 typerating, som han bestod i Dublin sidst i oktober 2015, og han var herefter så heldig, at Jet Time tilbød ham optagelsesprøve på deres ATR-operationer for SAS.

Dagen efter prøven fik han en mail med tilbud om job fra 1. januar 2016 – behøver jeg at skrive, at det var en lykkelig dreng, der ringede til mig og fortalte det?
Drømmen var gået i opfyldelse – og så i et dansk selskab med base i CPH og rimelige vilkår, herunder pension.
Han var meget glad for de næsten 2 år hos CAPA – det modnede ham utrolig meget. Han har fået venner for livet, ikke bare fra eget hold, men fra alle hold i den tid han var på CAPA. Og via undervisningen og de krav, I stiller til de studerende, lærte han endelig at forstå, at flid med lektier/forberedelse er noget der gør, at man kommer videre i livet. Og det er skønt at læse hans rapporter fra dels Line Training og dels Line Check, hvor alle skriver: well prepared. Det tror jeg er blevet en livsstil hos ham.