Vejen til et job i Norwegian kunne være..

CAPA  er godkendt og auditeret at OSM, som rekrutterer for bl.a. Norwegian. Det betyder for vores elever, at vi allerede under uddannelsen til pilot løbende kan tilbydes optagelsesprøver til bl.a. Norwegian. Vi er derudover stolte over at annoncerer vi fra januar 2018 skal uddanne 8 kadetter for OSM med henblik på job i Norwegian, eller et af OSMs andre samarbejdspartnere, se pressemeddelelsen her (1.8.17):

At OSM Aviation we are very pleased to launch our 2017 OSM Aviation Mentored Cadet Program in cooperation with Center Air Pilot Academy (CAPA). CAPA is one of the flight schools which has undergone OSM Aviation’s compliance and best practice audit and qualified for training cadets to enter OSM Aviation and fly for one of our airline customers after graduating.

At OSM Aviation Group we offer airlines worldwide to take care of their air crew members. You can see who our customers are at our website osmaviation.com.

We offer the complete value chain from recruitment to training, planning of flight duty, employment and HR management. All operational matters like uniforms and operational manuals and procedures will be handled by the airline you fly for. All the HR matters during your employment is handled by OSM Aviation. This means that we have our local HR staff and Management with local knowledge at the crew bases/offices to support you in all kinds of personal matters. We strive to be a good employer and a good partner for our airline partners - trustworthy and committed. Our motto at OSM Aviation is; it is all about people. This is where you come in: We wish to ensure the availability of professional well-trained pilots for the airlines we work with.

Der vil være optagelsesprøve til OSM kadetprogrammet d. 27.9 kl. 8:30. For at deltage, skal vi have modtaget en ansøgning inden. Kontakt os for yderligere information.

Jacob Lundby

I 2014 tog jeg skridtet og startede min rejse mod mit mål. Det var nemlig at blive pilot! Lige siden barndommen har de to gutter ude i fronten været mine helte, og jeg ville selv være som dem. Efter endt gymnasial uddannelse og et år på arbejdsmarkedet stod Center Air i døren og tog imod mig. De kunne tilbyde mig det, jeg gik og drømte om aller mest!

Hele uddannelsesforløbet fra ende til anden er strikket så godt sammen, at det er lige til at gå til. Det er erfarene folk man møder over hele linjen, som har skabt rammerne for det bedste arbejdsmiljø, jeg har oplevet i mit liv. Og så var det ret så fedt, at vi skulle ud at flyve den første dag på skolen i deres Piper PA28.

Center Air var samtidig også dem, der skabte vejen for mig ud i den store verden, hvor de helt store maskiner stod for døren. Sammen med OSM Aviation og Norwegian Airlines blev en gruppe af eleverne fra skolen sendt til optagelsesprøve hos Norwegian Airlines, alt imens vi stadig var under uddannelse.
Jeg er til dagligt en relativt lav gut, men i den ene uge i sommeren 2016, hvor jeg fik svar på bestået optagelsesprøve hos Norwegian Airlines og bestod min sidste flyveprøve hos Center Air, der var jeg højere end selv den største skyskraber! Det var så fedt!

På billedet sidder jeg som First Officer og helt nyuddannet pilot i højre sæde på en Boeing 737-800, som jeg flyver ind og ud af Københavns lufthavn. Alt det ville aldrig være sket, hvis ikke Center Air havde været ved min side.
Jeg har aldrig kunne forestille mig et bedre sted at starte min karriere indenfor luftfart!

Opdatering pr. 25.9. 2017: Jeg har netop for en måned siden færdiggjort mine 6 måneders flyvning i CPH, og jeg er nu rykket permanent til London Gatwick. London er så fed en lufthavn, og det er virkelig et fedt og helt anderledes miljø der, hvis man sammenligner med København.

Der skal lyde en kæmpe tak til ledelsen og instruktørerne på skolen, som har gjort alt det her muligt! I er fantastiske!

Michael Frilund, MIF

Fra drøm til Dreamliner på 4 år!

Jeg startede som pilot elev på CAPA den 12 april 2012- dagen efter havde jeg min første tur på en af skolens Piper 28. I skrivende stund, 4 år efter, er jeg på vej på arbejde, på en af Norwegian Longhauls Boeing 787 Dreamlinere.

På CAPA er der styr på tingene! Skolen har styr på økonomien og der bliver fra første dag lagt op til en professionel attitude, hvilket grundlæggelsen af de værdier som præger airline industrien.

Jeg blev færdig på skolen i december 2013, og fik mit første job interview hos Ryanair i marts 2014. Skolen var meget behjælpelige med forberedelse til samtalen, og stillede deres simulator samt instruktør til rådighed. 1 april 2014 kunne jeg underskrive kontrakten og påbegynde jobbet som First Officer på Boeing 737NG, og efter 2 spændende og lærerige år hos Ryanair med baser i Barcelona, Porto og Tenerife er jeg nu skiftet til Norwegian Longhaul, for at forfølge min drøm om flyve oversøiske ruter til Amerika og Asien.

Et kæmpe tak, skal lyde herfra til ejere, ledere og instruktører på Center Air Pilot Academy.
KEEP UP THE GOOD WORK!

Daniel Wennergren, DAG

Jeg startede min karrierer på Center Air Pilot Academy i januar 2007. I juli 2008 var jeg færdiguddannet MPL med en ATR type rating og et job i Danish Air Transport. Efter 3 gode år i Danish Air Transport, valgte jeg at skifte job til Cimber Sterling, da der fandtes en mulighed for at komme på Boeing 737. Men inden jeg nåede så langt, gik Cimber Sterling konkurs (i foråret 2012).

Det var, på daværende tidspunkt, svært at få job med udelukkende timer på en turboprop (ATR) og jeg valgte derfor at købe en type rating i Norwegian i august 2012.

Norwegian søgte piloter til et self sponsored type rating med garanti for job. Jeg var til interview i august 2012 og startede måneden efter. Efter et par måneders kursus startede jeg på line training og da dette var overstået, fik jeg base i Alicante, Spanien.

Efter 20 måneder i Alicante blev jeg fastansat og fik base i Bergen, Norge, hvor jeg var 4 måneder og herefter base i Oslo, Norge, som er min nuværende base.
Norwegian er et rigtig godt job som byder på mange spændende destinationer.
På ens schedule kan der være destinationer som Svalbard i nord, til Las Palmas i syd, og dette gør Norwegian til en hel unik operatør at flyve for!