Informationsmøder og kursusstart

Vi afvikler informationsmøder den første onsdag i hver måned kl. 15 i vores faciliteter i Roskilde Lufthavn. Du kan forvente at arrangementet tager ca. 2 timer, hvoraf den første time går til generel information om uddannelsen. Derefter vil der være mulighed for at prøve vores Boeing 737 simulator.

Alle tilmeldinger til vores informationsmøder foregår elektronisk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her: Tilmelding.

Luftfartens Dage og Aviation math

2 gange om året udvider vi informationsmøderne til heldagsarrangementer hvor vi, udover at invitere på frokost, har lidt bedre tid til at give et indblik i hvad en pilotuddannelse går ud på. Vi sender jer rundt i grupper til følgende stationer: Introduktion til uddannelsen, hverdagen som pilot, grundlæggende teori, besøg på airside/fly samt en tur i simulatoren. Arrangementet starter kl. 9 og slutter ca. kl. 16.

Næste "Luftfartens Dag" er onsdag den 1. april og derefter den 2. september 2020 kl. 9-16. Tilmelding er nødvendig.
Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding.
Vores Informationsmøder afholdes på adressen Lufthavnsvej 48, 4000 Roskilde (Gate 48).

Introduction to Aviation Math - (Ny dato kommer snarest). Kurset er for alle der gerne vil genopfriske eller styrke de matematiske færdigheder i forhold til pilotuddannelsen. Pris kr. 800,-
Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding

Holdstart:

T8020 mandag den 6. januar 2020

T8120 torsdag den 2. April 2020

T8220 tirsdag den 4. august 2020

T8320 torsdag den 1. oktober 2020

 

Aviation Camp: Vil du helt tæt på luftfart? I uge 31 inviterer vi til 3 eller 4 dages intens intro til luftfart, livet som pilot og simulatorflyvning - med overnatning på skolen. Læs mere under "Aviation Camp"

Hvis du vil flyve professionelt, skal du trænes professionelt!