Informationsmøder og kursusstart

Vi afvikler informationsmøder den første onsdag i hver måned kl. 15 i vores faciliteter i Roskilde Lufthavn. Du kan forvente at arrangementet tager ca. 2 timer, hvoraf den første time går til generel information om uddannelsen. Derefter vil der være mulighed for at prøve vores B 737 simulator.

Luftfartens Dage

2 gange om året udvider vi informationsmøderne til heldagsarrangementer hvor vi, udover at invitere på frokost, har lidt bedre tid til at give et indblik i hvad en pilotuddannelse går ud på. Vi sender jer rundt i grupper til følgende stationer: Introduktion til uddannelsen, hverdagen som pilot, grundlæggende teori, besøg på airside/fly samt en tur i simulatoren. Arrangementet starter kl. 9 og slutter ca. kl. 16.

De næste "Luftfartens Dage" er onsdag den 2. maj og 5. september 2018 kl. 9-16. Tilmelding er nødvendig. Skriv venligst en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du skriver navn, telefon, e-mail samt cpr nummer (behandles med fortrolighed, og skal kun bruges for at I kan komme igennem lufthavnenes security)

Optagelsesprøver: Vi afvikler optagelsesprøver den sidste onsdag i hver måned. Pris kr. 1.000 som du får refunderet hvis du starter hos os.

 

Holdstart

T7218 torsdag den 4. januar 2018 (OSM/Norwegian)

T7318 torsdag den 5. april 2018

T7418 mandag den 6. august 2018

T7518 mandag den 1. oktober 2018 

 

Flyveinstruktør (FI) Kontakt os for yderligere information

Aviation Camp: I uge 31 inviterer vi til 3 eller 4 dages intens intro til luftfart med overnatning på skolen. Læs mere under "Aviation Camp"

Hvis du vil flyve professionelt, skal du trænes professionelt!