Informationsmøder og kursusstart

Vi afvikler informationsmøder den første onsdag i hver måned kl. 15 i vores faciliteter i Roskilde Lufthavn. Du kan forvente at arrangementet tager ca. 2 timer, hvoraf den første time går til generel information om uddannelsen. Derefter vil der være mulighed for at prøve vores B737/A320 simulator.

Alle tilmeldinger til vores informationsmøder foregår elektronisk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her: Tilmelding.

 

Luftfartens Dage og Aviation Math

2 gange om året udvider vi informationsmøderne til heldagsarrangementer hvor vi, udover at invitere på frokost, har lidt bedre tid til at give et indblik i hvad en pilotuddannelse går ud på. Vi sender jer rundt i grupper til følgende stationer: Introduktion til uddannelsen, hverdagen som pilot, grundlæggende teori, besøg på airside/fly samt en tur i simulatoren. Arrangementet starter kl. 9 og slutter senest. kl. 16.
Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding.
Vores Informationsmøder afholdes på adressen Lufthavnsvej 48, 4000 Roskilde (Gate 48).

Introduction to Aviation Math - (Dato kommer snart). Kurset er for alle der gerne vil genopfriske eller styrke de matematiske færdigheder i forhold til pilotuddannelsen. Pris kr. 800,-
Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding

Holdstart:

T8822 Onsdadg den 5. januar 2022

T8922 Tirsdag den 5. april 2022

T9022 Onsdadg den 3. august 2022

T9122 Mandag den 3 oktober 2022

 

Aviation Camp 2022: Vil du helt tæt på luftfart? I uge 31 inviterer vi til 4 dages intens intro til luftfart, livet som pilot og simulatorflyvning - med overnatning på pilotskolen. Læs mere under "Aviation Camp"

Hvis du vil flyve professionelt, skal du trænes professionelt!