Informationsmøder og kursusstart

Vi afvikler informationsmøder den første onsdag i hver måned kl. 15 i vores faciliteter i Roskilde Lufthavn. Du kan forvente at arrangementet tager ca. 2 timer, hvoraf den første time går til generel information om uddannelsen. Derefter vil der være mulighed for at prøve vores B 737 simulator.

Alle tilmeldinger til vores infomøder foregår elektronisk. Du kan tilmelde dig ved at klikke her: Tilmelding.

 

Luftfartens Dage og Aviation math

2 gange om året udvider vi informationsmøderne til heldagsarrangementer hvor vi, udover at invitere på frokost, har lidt bedre tid til at give et indblik i hvad en pilotuddannelse går ud på. Vi sender jer rundt i grupper til følgende stationer: Introduktion til uddannelsen, hverdagen som pilot, grundlæggende teori, besøg på airside/fly samt en tur i simulatoren. Arrangementet starter kl. 9 og slutter ca. kl. 16.

Næste "Luftfartens Dag" er onsdag den 5. september 2019 kl. 9-16. Tilmelding er nødvendig.
Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding.
Vores Informationsmøder afholdes på adressen Lufthavnsvej 48, 4000 Roskilde (Gate 48).

Introduction to Aviation Math - Næste kursus: 7. September. Kurset er for alle der gerne vil genopfriske eller styrke de matematiske færdigheder i forhold til pilotuddannelsen. Pris kr. 800,-

Tilmelding sker ved at klikke her: Tilmelding

 

Holdstart:

T7919 tirsdag den 1. oktober 2019

T8020 tirsdag 7. januar 2020

T8120 torsdag 2. April 2020

 

Aviation Camp: I uge 31 inviterer vi til 3 eller 4 dages intens intro til luftfart med overnatning på skolen. Læs mere under "Aviation Camp"

Hvis du vil flyve professionelt, skal du trænes professionelt!