Informationsmøder og kursusstart

Vi afvikler informationsmøder den første onsdag i hver måned kl. 15 i vores faciliteter i Roskilde Lufthavn. Du kan forvente at arrangementet tager ca. 2 timer, hvoraf den første time går til generel information om uddannelsen. Derefter vil der være mulighed for at prøve vores B 737 simulator.

Alle tilmeldinger til vores infomøder foregår elektronisk. Nederst på siden kan du se alle de kommende events og tilmelde dig til dem.

 

Luftfartens Dage

2 gange om året udvider vi informationsmøderne til heldagsarrangementer hvor vi, udover at invitere på frokost, har lidt bedre tid til at give et indblik i hvad en pilotuddannelse går ud på. Vi sender jer rundt i grupper til følgende stationer: Introduktion til uddannelsen, hverdagen som pilot, grundlæggende teori, besøg på airside/fly samt en tur i simulatoren. Arrangementet starter kl. 9 og slutter ca. kl. 16.

Næste "Luftfartens Dag" er onsdag den 1. maj og 4. september 2019 kl. 9-16. Tilmelding er nødvendig.
Nederst på siden kan du se en oversigt over vores events og tilmelde dig. Vores Informationsmøder afholdes på adressen Lufthavnsvej 48, 4000 Roskilde (Gate 48).

Introduction to Aviation Math - Næste kursus: (nærmere info følger). Kurset er for alle der gerne vil genopfriske eller styrke de matematiske færdigheder i forhold til pilotuddannelsen. Pris kr. 800,-

Bemærk, at vi afholder en ekstra optagelsesprøve d. 23.4 grundet stor efterspørgsel.

 

Holdstart:

T7819 tirsdag 6. august 2019

T7919 tirsdag den 1. oktober 2019

T8020 tirsdag 7. januar 2020

 

Aviation Camp: I uge 31 inviterer vi til 3 eller 4 dages intens intro til luftfart med overnatning på skolen. Læs mere under "Aviation Camp"

Hvis du vil flyve professionelt, skal du trænes professionelt!