Kollegium

Du kan under dit forløb som pilot vælge at bo på skolen.

CAPA tilbyder et super godt kollegiemiljø, hvoraf en del af værelserne er fordelt i Alpha, Bravo og charlie kollegierne der ligger i umiddelbar tilknytning til CAPA hovedbygningen. Alle værelserne her er umøbleret. Alle 3 huse har fælles køkken, opholdsrum bad og toilet m.v.

De resterende værelser er en del af Cloud Base kollegiets West og East afdeling, som ligger lidt længere nede af Lufthavnsvej i Roskilde Lufthavn. På Cloud Base afdelingerne West og East er værelserne møbleret/delvist møbleret og har lidt større fællesfaciliteter, bl.a. en bar som kan benyttes af alle elever.

De sidste værelser findes i cloudbase North afdelingen som ligger nede i enden af lufthavnsvej på bagsiden af bygningen. North afdelingens værelser er umøbleret og består der er fælles køkken, et fællesrum, bad og toilet.

Priserne for de umøblerede værelser er 3.300,- og kr. 3.400,- for de møblerede værelser på Cloud Base. Alle priser er inkl. vand/varme/el og trådløst internet.

Mange elever har stor glæde af at bo på skolen under uddannelse, udover at der altid er nogen at træne/læse med, bidrager det til et stærkt netværk og venner for livet.