Om CAPA

- We bring you up front!

Center Air Pilot Academy - Bliv pilot

CAPA har 30 års erfaring i at uddanne EASA godkendte professionelle piloter via den traditionelle ATPL pilotuddannelse. Vi lægger stor vægt på at have et godt professionelt træningsmiljø og er førende med nye trends indenfor bl.a. uddannelse, teknologi og pædagogik.

Pilotuddannelse og MPL (Multi-crew pilot licence ) er kernekompetencer hos CAPA, vi er en af Skandinaviens største og førende pilot academy med professionelle pilotuddannelser til fremtidens piloter.


En af flyskolens stærke sider er den nære tilknytning til mange danske og internationale luftfartsselskaber. Skolens ca. 40 faste og freelance flyinstruktører arbejder i flyselskaber verden over, og ledelsen består alle af profesionelle piloter, der ved hvad det kræver at få et job i luftfart. De kender alle luftfartens problemer og krav fra deres hverdag. Det er helt afgørende, at denne viden videregives til næste generation af piloter. Fælles for disse erfarne instruktører er, at de er tilknyttet pilotskolen, fordi de er entusiaster. Flere af disse instruktører har taget deres egen pilotuddannelse hos CAPA, og de vender nu tilbage for at undervise deres kommende kollegaer.

CAPA er baseret i Københavns lufthavn- Roskilde, i et campus lignende miljø med 55 kollegieværelser fordelt over 5 elevhuse. Vi finder det vigtigt at skabe trygge og solide rammer for den undervisning, der giver mulighed for at blive professionel pilot og instruktør på flere niveauer. Roskilde lufthavn er en optimal lufthavn for skoleflyvning på flere punkter. Blandt andet har lufthavnen krydsende landingsbaner, hvilket betyder at vinden sjældent er til hindring for afviklingen af flyvelektioner.

Den praktiske del flyves på en flåde af Piper fly (Cadet og Seneca), Cessna og Diamond (40/42). I hele uddannelsen anvendes også meget syntetisk flyvetræner / flysimulator. Fordelen ved at lægge en del af træningen på simulator er, at vi effektivt kan træne de scenarier vi kun kan tale om i flyene, og i det hele taget bruge tiden mere effektivt, samt bl.a. implementerer et afsluttende Jet Orientation Course, og dermed afslutte vores piloter på det niveau luftfartsselskaberne ønsker.

Er du interesseret i at lære mere om uddannelsen til pilot, kan du tilmelde dig et af vores informationsmøder her.

Du kan også blive pilot for en dag, ved at besøge vores top-moderne B737 eller AA320 flysimulatorer - en oplevelse du sent vil glemme! Klik her for at se mere.

Da Center Air Pilot Academy er en veletableret skole med god stabil økonomi, har vi valgt at være en del af Trafik- og Byggestyrelsens "Good Practice 1" ordning, som betyder, at du ikke betaler forud under din uddannelse hos os, men betaler et fast beløb bagud hver måned. Læs evt. mere her. http://www.trafikstyrelsen.dk/DA/Civil-luftfart/Luftfartsuddannelser/Erhvervspilot.aspx

 Hvis du vil flyve professionelt, må du først trænes professionelt!

 

Succes Virksomhed 2019

Vi er stolte over at have vundet Succes Virksomhed 2019 i Region Sjælland, og vil fortsat ydmygt arbejde med vores primære opgave og prioritet, nemlig at uddanne verdens bedste piloter! 

Se her, hvad vores bud er på at have vundet prisen!