Ledige stillinger

Kontorelev:

Center Air Pilot Academy (CAPA) er en af Skandinaviens førende pilotskoler, der uddanner erhvervspiloter til danske og internationale luftfartsselskaber. Vi er et dynamisk lærested - og ikke et værested - hvor der ikke er langt fra tanke til handling, men hvor vi samtidig har brug for meget faste strukturer, og til dette søger vi en administrativ kontorelev.

Som kontorelev vil du indgå som en naturlig del af CAPA, hvor dine primære opgaver bliver at yde administrativ service for vores pilotelever, samt være med til at markedsføre skolen elektronisk og på sociale medier. 

For at du opnår succes som elev hos os, kræver det derfor, at du arbejder struktureret, er mødestabil og omstillingsparat, samt har en naturlig nysgerrighed overfor nytænkning. Du skal kunne kommunikere med alle typer mennesker på både dansk og engelsk.

Hvis du mener du passer ind i den profil, vil vi med stor glæde have netop dig som fremtidig kollega! 

Nøgleord: Nysgerrig, Energisk, detaljeorienteret, procedurefast samtidig med omstillingsparat!

 

Instruktører til flyvning og teori - Informationsmøde mandag den 24.9 kl. 17

Vi søger løbene kompetente og energiske instruktører, der har lyst til at være med at uddanne næste generation af piloter, både til teori og flyvning. Pt. mangler vi en instruktør til Flight Planning på ATPL niveau.

For at blive flyveinstruktør, skal du have et gyldigt FI certifikat, hvis du ikke har det kan du tage en FI uddannelse her på skolen. Det kræver derimod ikke et certifikat at undervise i teori, men naturligvis skal dine kompetencer være på plads.

Har du det der skal til, så kontakt os på tlf. 46 19 19 19 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Simulatortekniker

Vi har efterhånden en del simulatorer på skolen; en A320, en B737, en B737 XJ, en Seneca og flere træningssimulatorer, som vi søger en tekniker til at venligeholde. Hvis det har din interesse, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.