Ledige stillinger  

Pilot/Flyveinstuktør samt teoriinstruktører søges
Da vi har en masse dygtige pilotelever, der går direkte ud i airline job efter endt uddannelse, har vi valgt at søge flyveinstruktører via alternative veje. 
 
Vi har i forvejen en kompetent stab af et godt mix af både meget erfarne og nyuddannede instruktører, og den gruppe ønsker vi at udvide med instruktører med en lidt anden baggrund. Det kan være en erfaren privat pilot der ikke har en ambition om at skulle videreuddanne sig til airline pilot, eller tidligere airline piloter der gerne vil have en fast hjemmebase og har lyst til at være med til at uddanne næste generation af piloter. Du kan forvente at vi forestår FI/IRI uddannelsen mod en delvis selvfinansiering og en delvis bonding, samt en karriereplan vi udarbejder i fællesskab.

For at blive flyveinstruktør, skal du have et gyldigt FI certifikat, hvis du ikke har det kan du tage en FI uddannelse her på skolen. Det kræver derimod ikke et certifikat at undervise i teori, men naturligvis skal dine kompetencer være på plads.
 
Har du det der skal til, så kontakt os på tlf. 46 19 19 19 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Simulatortekniker
Vi har efterhånden en del simulatorer på skolen; en A320, en B737, en B737 XJ, en Seneca og flere træningssimulatorer, som vi søger en tekniker til at venligeholde.

Hvis det har din interesse, kontakt os på tlf. 46 19 19 19 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.