Trafikflyveruddannelsen hos Center Air Pilot Academy

Hos CAPA får du det der hedder en "Competency Based Training", dvs vi har stor fokus på det samlede forløb, der starter fra bunden, og slutter med Airline Pilot Standard (APS), som er en videre udvikling af MCC kurset. Udover at APS kurset er dobbelt så langt som myndighederne som minimum kræver, og hvad pilotskoler rundt omkring normalt tilbyder, så er det også på den afsluttende del af uddannelsen, hvor vi kan løfte kompetencerne til det niveau vi ved luftfartsselskaberne ønsker hos deres kommende piloter. Det er i samarbejdet med luftfartsselskaberne vi skaber fremtidens piloter!

Samarbejdspartnere

Vi uddanner piloter til rigtig mange forskellige selskaber i både indland og udland. Derudover uddanner vi hvert år også piloter for Air Greenland, og fra januar 2018 har vi startet vi et kadetprogram op i samarbejde med OSM/Norwegian. Vi er derudover auditeret og godkendt af WIZZ Air, således vores piloter kan søge ind på en bonding på A320 direkte efter endt uddannelse.

 

Fly og simulator træning

En del af træningen foregår i fly, og en del i godkendte simulatorer af høj kvalitet. Den helt store fordel ved at flyve en del af timerne i en simulator er naturligvis at vi kan stoppe flyvningen undervejs og tale om evt. udfordringer, samt simulere og træne de situationer en pilot kan stå overfor som motorfejl, brand og meget andet, og dermed træne alle scenarier meget effektivt, og få meget mere ud af en lektion. Alle vores simulatorer er godkendte og kan flyves og landes fuldstændig som et fly. Efter endt skoleforløb, vil al træning foretages i simulatorer, både under typeuddannelser og i luftfartselskaberne.

Se også Forberedelse og ansøgning