Vejen til et job i Norwegian kunne være..

CAPA  er godkendt og auditeret at OSM, som rekrutterer for bl.a. Norwegian. Det betyder for vores elever, at vi allerede under uddannelsen til pilot løbende kan tilbydes optagelsesprøver til bl.a. Norwegian.

 

Michael Frilund, MIF      

Fra drøm til Dreamliner på 4 år!

Jeg startede som pilot elev på CAPA den 12 april 2012- dagen efter havde jeg min første tur på en af skolens Piper 28. I skrivende stund, 4 år efter, er jeg på vej på arbejde, på en af Norwegian Longhauls Boeing 787 Dreamlinere.

På CAPA er der styr på tingene! Skolen har styr på økonomien og der bliver fra første dag lagt op til en professionel attitude, hvilket grundlæggelsen af de værdier som præger airline industrien.

Jeg blev færdig på skolen i december 2013, og fik mit første job interview hos Ryanair i marts 2014. Skolen var meget behjælpelige med forberedelse til samtalen, og stillede deres simulator samt instruktør til rådighed. 1 april 2014 kunne jeg underskrive kontrakten og påbegynde jobbet som First Officer på Boeing 737NG, og efter 2 spændende og lærerige år hos Ryanair med baser i Barcelona, Porto og Tenerife er jeg nu skiftet til Norwegian Longhaul, for at forfølge min drøm om flyve oversøiske ruter til Amerika og Asien.

Et kæmpe tak, skal lyde herfra til ejere, ledere og instruktører på Center Air Pilot Academy.
KEEP UP THE GOOD WORK!

 

Daniel Wennergren, DAG

Jeg startede min karrierer på Center Air Pilot Academy i januar 2007. I juli 2008 var jeg færdiguddannet MPL med en ATR type rating og et job i Danish Air Transport.Efter 3 gode år i Danish Air Transport, valgte jeg at skifte job til Cimber Sterling, da der fandtes en mulighed for at komme på Boeing 737. Men inden jeg nåede så langt, gik Cimber Sterling konkurs (i foråret 2012).

Det var på daværende tidspunkt svært at få job med udelukkende timer på en turboprop (ATR) og jeg valgte derfor at købe en type rating i Norwegian i august 2012.
Norwegian søgte piloter til et self sponsored type rating med garanti for job. Jeg var til interview i august 2012 og startede måneden efter. Efter et par måneders kursus startede jeg på line training og da dette var overstået, fik jeg base i Alicante, Spanien.
Efter 20 måneder i Alicante blev jeg fastansat og fik base i Bergen, Norge, hvor jeg var 4 måneder og herefter base i Oslo, Norge, som er min nuværende base.
Norwegian er et rigtig godt job som byder på mange spændende destinationer.
På et schedule kan der være destinationer som Svalbard i nord, til Las Palmas i syd, og dette gør Norwegian til en hel unik operatør at flyve for!