Vejen til et job i Ryan kunne være...

Ryan Air har igennem mange år ansat rigtig mange piloter fra CAPA, direkte efter endt uddannelse. Optagelsesprocenten hos Ryan Air er gennemsnitlig ca. 45%, men elever fra CAPA ligger på en gennemsnitlig beståelsesprocent på ca. 80%. Mange piloter går efter et par år i Ryan Air videre til andre luftfartsselskaber, hvor de er i høj kurs, da Ryan Air er kendt for at træne piloter til en meget høj standard.

 

Kenneth Mark Sørensen, MAK           

Jeg er pt. first officer i Ryanair, med base i Milano, men er i gang med at blive opgraderet til kaptajn (september 2016).
Jeg gik på Center Air Pilot Academy fra 2010-2012, hvilket var en kæmpe oplevelse, ikke kun karrieremæssigt, men også venskabsmæssigt. Skolen var helt perfekt afbalanceret. 

Jeg følte selvfølgelig til tider at jeg var presset rent fagligt, men med skolens gode opbakning og et næsten skudsikkert program, var der stadig tid til venner og familie.


Jeg kan klart anbefale skolen, mest for deres meget gode pilotuddannelse, som gjorde det nemmere at få job efterfølgende, men også fordi at jeg var meget glad for at være i stand til at tage hjem til familien ind i mellem, og stadig holde kontakten med mine danske venner.
I dag er jeg selv tilbage som instruktør på skolen, jeg har titlen MCC Training Manager, og har i dag mulighed for bidrage til at fremtidige piloter bliver godt rustet til en karriere som pilot i et internationalt luftfartsselskab. Ryan Air er lidt kontroversiel i nogens øjne, men deres træning af piloter foregår på et utroligt højt plan, og efter at have arbejder i selskabet er man som pilot meget attraktiv for andre selskaber, hvis man vælger at søge videre.